Ulusal ve uluslararası taşımacılar 2003 yılına kadar eleman kaynağını genellikle alaylı olarak yetiştiriyordu. Bende bir “Alaylıyım.” Alaylılar da olmaya devam edecektir. Ulusal ve uluslararası taşımacılıkta ve 1999’da UND’nin önermesi ile kurulan İstanbul Üniversitesi’ne bağlı hazırlık sınıfı dahil 5 yıllık Lojistik Yüksek Okuluyla lojistik kavramı oluşmuş, lojistik ve tedarik süreçlerinde sektör ve işletmeler 2003 senesinden itibaren okullu çalışanlar ile tanışmaya başlamıştır.
Ulusal ve uluslararası taşımacılar 2003 yılına kadar eleman kaynağını genellikle alaylı olarak yetiştiriyordu. Bende bir “Alaylıyım.” Alaylılar da olmaya devam edecektir. Alaylı sözlükte; “bir mesleği okulunu okuyarak değil de, usta-çırak ilişkisi içerisinde çalışarak öğrenen kişi” olarak tanımlamakta. (daha&helliip;)
Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu ve Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulundaki yaklaşık 100 öğrencim mezun oldu.
Artık, hepsine genç meslektaşlarım diyebilirim.
Lojistik Yönetimi ve iş hayatı ile ilgili teorik ve pratik bilgilerimi ve tecrübelerimi onlara aktarmaya çalıştım. Uluslararası Lojistik, Perakende Lojistiği, Lojistikte Müşteri Hizmetleri, Lojistik Hizmetlerin Pazarlaması ve Lojistikte Kalite ve Verimlilik derslerini verdim. (daha&helliip;)